AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepsi yapmak

Kahve falında tepsi yapmak

Kahve falında tepsi yapmak tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, endişelerin biteceğine, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, kazancının günden güne arttıracağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağına, zenginlik elde edeceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tepsi yapmak gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermemeli, sinirlerinize hakim olmalı ya da asla hayalci olmamalısınız.

Kahve falında tepside börek yapmak birlikteliğe başlayacağına, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında tepsi yapmak asla gururundan ödün vermeyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine yorulur.

Kahve falında tepside yemekler görmek kazancının artacağına,, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında tepside tatlı yemek inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında bir tepsi tatlı görmek işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında tepside ekmek fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına işaret eder.

Kahve falında tepsi börek yemek ümitsizliğe, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine rivayet eder.

Kahve falında tepside kek görmek aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir