AnaSayfa / Genel / Kahve falında nane limon yapmak

Kahve falında nane limon yapmak

Kahve falında nane limon yapmak huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bol dua edeceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nane limon yapmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaş toplantısında veya bir eğlence ortamında bulunabilirsiniz.

Kahve falında nane limon yapmak işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, en gösterişli arabalara bineceğine yorulur.

Kahve falında nane limon görmek dönmeyen şansın artık döneceğine, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine tabir olunur.

Kahve falında nane limon içmek fal sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına delalettir.

Kahve falında nane limon kaynatmak önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine yorulur.

Kahve falında limonlu kek yapmak getirisinden daha fazla olacağına, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında nane yıkamak sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taze nane almak kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak işarettir.

Kahve falında naneli sakız görmek insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir