AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerleri pas pas yapmak

Kahve falında yerleri pas pas yapmak

Kahve falında yerleri pas pas yapmak sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine alamet eder.

Kahve falında yerleri pas pas yapmak gördüyseniz:

  • Keyif aldığınız kişilerle bağları kuvvetlendirmeniz geçmişte başarısız olmuş bir hedefin gerçekleştirilmesine yardım edebilir.

Kahve falında yerleri pas pas yapmak gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında paslı diş görmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kir pas görmek çok kötü olaylar yaşayacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında paslı demir görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, önündeki engellerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında paslanmış para görmek çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine işarettir.

Kahve falında paslı çiviler görmek beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında paslı bir şey görmek hak yolundan ayrılmayacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında alyansın paslandığını görmek her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, bazı şeylerin ortaya çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir