AnaSayfa / Genel / Kahve falında yoldan geçmek

Kahve falında yoldan geçmek

Kahve falında yoldan geçmek hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında yoldan geçmek gördüyseniz:

  • Diplomatik olmamanız durumunda karşı taraf üzerinde oldukça olumsuz bir etki yaratabilirsiniz.

Kahve falında zor bir yoldan geçmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında arabayla dar yoldan geçmek tövbelerin amacına ulaşacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine alamet eder.

Kahve falında karanlık yoldan geçmek bolluğun ve bereketin düşeceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tehlikeli yoldan geçmek bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında dar yoldan geçmek yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yolda karşıdan karşıya geçmek kazancını bu kişiden elde edeceğine, pişman olacağı şeyler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yoldan karşıdan karşıya geçmek yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, çok iyi işler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında buzlu yoldan geçmek atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir