AnaSayfa / Genel / Kahve falında yoldan aşağı inmek

Kahve falında yoldan aşağı inmek

Kahve falında yoldan aşağı inmek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yoldan aşağı inmek gördüyseniz:

  • Baskılar sizi yıpratabilir, politik olmakta fayda var.

Kahve falında yoldan aşağı inmek yeni işlere girileceğine, elde edilen nasibin artacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağı inmek duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına inanılır.

Kahve falında uçarak aşağı inmek kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine inanılır.

Kahve falında yokuş aşağı kayarak inmek meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına delalet eder.

Kahve falında binadan aşağı inmek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına inanılır.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağıya inmek zenginliğinin, konforunun artacağına, falı kapatan kişinin suskunlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında camdan aşağı inmek işinde büyük başarılar alacağına, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine inanılır.

Kahve falında dağdan aşağıya inmek geri plana düşeceğine, gücünün, kudretinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir