AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçarak aşağı inmek

Kahve falında uçarak aşağı inmek

Kahve falında uçarak aşağı inmek sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, hayal kırıklığı yaşamayacağına, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, bir bebek sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında uçarak aşağı inmek gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde ise, gelişmeler baskı altında hissetmemize sebep olabilir.

Kahve falında uçarak aşağı inmek beklentilerinin yerine geleceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçarak camiye inmek sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, yaptığı işte sivrileceğine inanılır.

Kahve falında merdivenden uçarak inmek bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında merdivenleri uçarak inmek küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksekten uçarak inmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında merdivenlerden uçarak inmek büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, aile hayatında sevinileceğine inanılır.

Kahve falında uçarak yere inmek borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında uçarak denize inmek sözünde duracağına, hep dua edeceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir