AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolda sürünmek

Kahve falında yolda sürünmek

Kahve falında yolda sürünmek kazancını büyük miktarda arttıracağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, fal sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, işlerini yoluna koymayı başaracağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yolda sürünmek gördüyseniz:

  • Çok hızlı gelişen olaylar sizi korkutmasın çünkü önemsediğiniz hiçbir şeyi kaybetmeyeceksiniz.

Kahve falında yolda sürünmek gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, kalabalık bir aileye sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında koku sürünmek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine rivayet eder.

Kahve falında karda sürünmek bazen de rahat geçeceğine, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına yorulur.

Kahve falında yerde sürünmek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında yüzüstü sürünmek kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine tabir olunur.

Kahve falında güzel koku sürünmek çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve fal sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılan gibi sürünmek gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında yerlerde sürünmek kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir