AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan gibi sürünmek

Kahve falında yılan gibi sürünmek

Kahve falında yılan gibi sürünmek her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, arzularının yerine geleceğine, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, fal sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine alamet eder.

Kahve falında yılan gibi sürünmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirebilir veya sevildiğinizi anlayacağınız olaylar yaşayabilirsiniz ya da aşk hayatınızda olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında yılan gibi sürünmek üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında yılanın süründüğünü görmek çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çamurda sürünmek sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzüstü sürünmek kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında misk sürünmek zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında yerde süründüğünü görmek yaşam sevincinin geri geleceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine inanılır.

Kahve falında yerde sürünmek parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına alamet eder.

Kahve falında birinin yerde süründüğünü görmek tabiri caizse ağız tadından olacağına, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir