AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerde sürünmek

Kahve falında yerde sürünmek

Kahve falında yerde sürünmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, gelir kaynaklarının kuruyacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine yorulur.

Kahve falında yerde sürünmek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır ertelediğiniz doktorla randevunuzu da artık geciktirmeyin.

Kahve falında yerde süründüğünü görmek yapılan işte yalnız kalınacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında birinin yerde süründüğünü görmek olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında yerde sürünmek ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine delalettir.

Kahve falında yerlerde sürünmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılanın süründüğünü görmek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine yorulur.

Kahve falında yüzüstü sürünmek eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına inanılır.

Kahve falında karda sürünmek işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına işaret eder.

Kahve falında yolda sürünmek elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir