AnaSayfa / Genel / Kahve falında karda sürünmek

Kahve falında karda sürünmek

Kahve falında karda sürünmek adını aklamayı başaracağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında karda sürünmek gördüyseniz:

  • Bazı değişiklikler yapmak istiyorsanız, gerçekten önemli nedenleriniz olup olmadığı üzerine kafa yormanızda fayda var.

Kahve falında karda sürünmek ancak falı kapatan kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında yolda sürünmek yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan fal sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamurda sürünmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yılanın süründüğünü görmek sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında koku sürünmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, fal sahibinin fakirleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılan gibi sürünmek borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine yorulur.

Kahve falında esans sürünmek iyi geçim halinde kalacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yerde sürünmek ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir