AnaSayfa / Genel / Kahve falında koku sürünmek

Kahve falında koku sürünmek

Kahve falında koku sürünmek güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, yaşama isteğinin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında koku sürünmek gördüyseniz:

  • Tolere edilmesi zor durumları kabul edilebilir şekle sokma çabası oldukça yorucu olabileceği gibi, ortaya çıkacak sonuçlar da bir o kadar rahatsız edici olabilir.

Kahve falında güzel koku sürünmek kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine işarettir.

Kahve falında koku sürünmek kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yılanın süründüğünü görmek aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında esans sürünmek cesaretini yeninden toplayacağına, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında yolda sürünmek korkularının yok olacağına, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çamurda sürünmek onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında yerde süründüğünü görmek işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında yerlerde sürünmek uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir