AnaSayfa / Genel / Kahve falında selden korunmak

Kahve falında selden korunmak

Kahve falında selden korunmak verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, doğru yolu bulacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında selden korunmak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, sosyal ilişkileriniz sırasında tanışacağınız bir erkekle hoş bir macera başlatabilirsiniz.

Kahve falında selden korunmak yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında biri tarafından korunduğunu görmek çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şeytandan korunmak ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında askerler tarafından korunmak yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına delalet eder.

Kahve falında birileri tarafından korunmak mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına alamet eder.

Kahve falında cinden korunmak yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına delalettir.

Kahve falında güneşten korunmak kendinden emin adımlar atacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında yılan tarafından korunmak günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, işlerinin hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir