Kahve falında sel taşkın görmek

Kahve falında sel taşkın görmek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, onun zamanını çalacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, bazı sırların açığa çıkacağına, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine işarettir.

Kahve falında sel taşkın gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalar veya toplu bir ödeme söz konusu olabilir ya da elinize maddi gelirlerinizi arttırmanızı sağlayacak fırsatlar geçebilir.

Kahve falında sel taşkın görmek hakkın lütuflarına sahip olunacağına, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına delalet eder.

Kahve falında sel taşkını görmek insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, işlerin rayından çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağmur taşkını görmek ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında nehir taşkını görmek aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği insanların olacağına inanılır.

Kahve falında deniz taşkını görmek bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında taşkın görmek haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taşkın sular görmek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su taşkınlığı görmek hasret çekenlerin birleşeceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top