AnaSayfa / Genel / Kahve falında karlı yolda yürümek

Kahve falında karlı yolda yürümek

Kahve falında karlı yolda yürümek yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında karlı yolda yürümek gördüyseniz:

  • Yaptığınız işlerde ağırlığınızı hissettirmeniz gerekebilir.

Kahve falında karlı bir yolda yürümek elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına delalettir.

Kahve falında karlı ve buzlu yolda yürümek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karlı buzlu yolda yürümek bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karlı yolda yürümek yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabayla karlı yolda gitmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, şansının kendisinden yana olacağına rivayet eder.

Kahve falında yolda kar görmek toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında karlı yolda düşmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karlı yolda arabayla gitmek sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir