AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil bir yolda yürümek

Kahve falında yeşil bir yolda yürümek

Kahve falında yeşil bir yolda yürümek sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, onunla üzülüp, ağlayacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine yorulur.

Kahve falında yeşil bir yolda yürümek gördüyseniz:

  • Harcamalarınızda da artış görüluyor.

Kahve falında yeşillik yolda yürümek güven kaybı yaşanacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında yeşillikli yolda yürümek şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil bir yolda yürümek işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, yoluna pek çok engelin çıkacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil yolda yürümek büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karlı buzlu yolda yürümek çözüm yolları bulamayacağına, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toprak yolda yürümek para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zorlu yolda yürümek sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, rızık bolluğu içinde olacağına inanılır.

Kahve falında yağmurlu çamurlu yolda yürümek maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir