AnaSayfa / Genel / Kahve falında düz bir yolda yürümek

Kahve falında düz bir yolda yürümek

Kahve falında düz bir yolda yürümek saygın bir hayat yaşayacağına, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, bazı sorunlarla uğraşılacağına, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında düz bir yolda yürümek gördüyseniz:

  • Yeni bir iş, yeni bir aşk, yeni bir arkadaşlık ya da dostluk gibi konularda şanslısınız.

Kahve falında uzun düz yolda yürümek aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine rivayet eder.

Kahve falında düz yolda yürümek birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düz bir yolda yürümek sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına inanılır.

Kahve falında düz yolda arabayla gitmek maddi imkânların günden güne çoğalacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine inanılır.

Kahve falında düz yolda gitmek sağlığının yerinde kalacağına, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında arabayla düz yolda gitmek günahların da affolacağına, şifa bulacağına tabir olunur.

Kahve falında düz yolda araba kullanmak kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine delalettir.

Kahve falında düz yolda düşmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir