AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmurlu yolda yürümek

Kahve falında yağmurlu yolda yürümek

Kahve falında yağmurlu yolda yürümek hacetinizin giderilmesine, en olunmaz yaralarının kapanacağına, insanları sakinleştireceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, insanlarla iç içe olacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine delalettir.

Kahve falında yağmurlu yolda yürümek gördüyseniz:

  • Size baskı uygulamaya çalışan kişilere izin vermeyin ya da kendinizi rahatsız hissetmenize yol açabilecek harcamalardan veya yatırımlardan kaçının.

Kahve falında yağmurlu çamurlu yolda yürümek aile hayatında sevinileceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında yağmurlu yolda yürümek kendisini çok huzurlu hissedeceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kaygan yolda yürümek ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçlıklı yolda yürümek çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kum yolda yürümek keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında buzlu yolda yürümek durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına delalettir.

Kahve falında dümdüz yolda yürümek sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına inanılır.

Kahve falında dar bir yolda yürümek aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, yoğun duygular yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir