AnaSayfa / Genel / Kahve falında balayına gitmek

Kahve falında balayına gitmek

Kahve falında balayına gitmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, sonuçtan memnun kalacağına, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına rivayet eder.

Kahve falında balayına gitmek gördüyseniz:

  • Duygularınızdaki değişiklik yeni başlangıçlara neden olabilir.

Kahve falında evlenip balayına gitmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında balayına gitmek hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine inanılır.

Kahve falında evlenip balayına gittiğini görmek kısa süre içinde işlerinin açılacağına, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında suda gitmek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine alamet eder.

Kahve falında eczane gitmek yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına delalettir.

Kahve falında kamyon üzerinde gitmek edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir yere gidememek işlerinizin bozulacağına, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında tekkeye gitmek herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir