AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda gitmek

Kahve falında suda gitmek

Kahve falında suda gitmek çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, çok para kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suda gitmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda denge kurulması gerekiyor.

Kahve falında suda giden araba görmek hak ve din yolunu bırakacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suda gitmek maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine işaret eder.

Kahve falında suda bebek görmek kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine işarettir.

Kahve falında birini suda boğarak öldürmek her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suda olmak dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, güzel bir geleceğin yaklaşmasına delalettir.

Kahve falında ölen birini suda görmek emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, endişelerin ve dertlerin biteceğine inanılır.

Kahve falında suda nefes aldığını görmek ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında suda kaplumbağa görmek farklı şeyler deneyeceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir