AnaSayfa / Genel / Kahve falında tekkeye gitmek

Kahve falında tekkeye gitmek

Kahve falında tekkeye gitmek kazancının katbekat artacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, hak yolunda bir yaşam süreceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, her şeyi kuralına göre yapacağına inanılır.

Kahve falında tekkeye gitmek gördüyseniz:

  • Hislerinizi ifade ederken bazı iletişim sorunlarıyla da karşılaşabilir yanlış anlamalara yol açabilirsiniz.

Kahve falında tekkeye gitmek kendisi için isabetli adımlar atacağına, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına yorulur.

Kahve falında tekke görmek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında tekke türbe görmek büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine delalettir.

Kahve falında otobüsle geziye gitmek konfor içinde olacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla çamurlu yolda gitmek mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında banyoya gitmek düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, lüks şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında biriyle camiye gitmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski mahalleye gitmek eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir