AnaSayfa / Genel / Kahve falında kamyon üzerinde gitmek

Kahve falında kamyon üzerinde gitmek

Kahve falında kamyon üzerinde gitmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kamyon üzerinde gitmek gördüyseniz:

  • Kutlama yapılması gereken şeyler söz konusu olabilir.

Kahve falında kamyona binip gitmek bereketin geleceğine, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kamyon kasasında gitmek çok hayırlı şeylere, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kamyonla yola gitmek ele güne muhtaç hallere geleceğine, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında kamyonla bir yere gitmek bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine delalettir.

Kahve falında kamyonla geri geri gitmek çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında kamyonda gitmek büyük bir ilgi ve değer göreceğine, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kamyonun üstünde gitmek sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, yeni iş kapılarının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında kamyonla gitmek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir