AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yere gidememek

Kahve falında bir yere gidememek

Kahve falında bir yere gidememek attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yere gidememek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun bayanlarla bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında bir yere gitmek isteyip gidememek gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka bir yere gitmek sıkıntıların bir anda biteceğine, çok pişmanlık duyacağına tabir olunur.

Kahve falında gitmek istediğin yere gitmek daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gideceği yere gidememek sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, onlardan fayda göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzak yere çalışmaya gitmek çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yere gitmek için hazırlandığını görmek sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yerlere gitmek ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine delalettir.

Kahve falında bir yere gideceğini görmek hoşluklarla karşılaşacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir