AnaSayfa / Genel / Kahve falında evlenip balayına gitmek

Kahve falında evlenip balayına gitmek

Kahve falında evlenip balayına gitmek çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında evlenip balayına gitmek gördüyseniz:

  • Çeşitli iş birliklerinizde işler hızlanabilir.

Kahve falında evlenip balayına gitmek rahat ettirecek bir işe girileceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine yorulur.

Kahve falında balayına gitmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, hayattan yana umudunun kırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evlenip balayına gittiğini görmek eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, karasızlık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında eve misafirliğe gitmek hem yıpranacağına, işlerinin günden güne bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir eve misafirliğe gitmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, aile huzurunuzun bozulacağına işarettir.

Kahve falında kuruan okunan eve gitmek enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ev ziyaretine gitmek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başka bir eve gitmek kafasını toparlayamayacağına, muradına ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir