AnaSayfa / Genel / Kahve falında arktan akan su görmek

Kahve falında arktan akan su görmek

Kahve falında arktan akan su görmek ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında arktan akan su gördüyseniz:

  • Hazırlıklı olabilirseniz olumlu değişiklikler sizi bekliyor.

Kahve falında arktan akan su görmek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, projenin gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında su arkı görmek işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında su arkı açmak büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında arktan atlamak üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ark yapmak eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ark açmak üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında cüneyt arkını görmek kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ark görmek niyetlendiği işlere gireceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir