AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolculukta kaybolmak

Kahve falında yolculukta kaybolmak

Kahve falında yolculukta kaybolmak doğru işler yapacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yolculukta kaybolmak gördüyseniz:

  • İstediklerinizi alabilecek, ortaya koyabilecek veya geliştirebilecek gücünüz var.

Kahve falında yolculukta kaybolmak herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karın içinde kaybolmak fal sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşini kaybolduğunu görmek ileri gideceğine, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yakının kaybolduğunu görmek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kötülüğe uğramadan yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yakının kaybolduğunu görmek daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın bileziğin kaybolduğunu görmek böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, zor zamanların biteceğine inanılır.

Kahve falında denizde yüzerken kaybolmak kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında torununun kaybolduğunu görmek zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir