AnaSayfa / Genel / Kahve falında torununun kaybolduğunu görmek

Kahve falında torununun kaybolduğunu görmek

Kahve falında torununun kaybolduğunu görmek üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında torununun kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konuların kötü değil iyi taraflarına odaklanırsanız, kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

Kahve falında torun kaybolduğunu görmek makam ve kariyer sahibi olunacağına, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına yorulur.

Kahve falında torununu kaybolduğunu görmek çok mutlu edeceğine, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına yorulur.

Kahve falında torununun kaybolduğunu görmek bunalıma düşeceğine, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında torunu kaybetmek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına işarettir.

Kahve falında yeni doğan torun görmek evlatlarının hayrını göreceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek torun olduğunu görmek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında olmayan torununu görmek büyük bir kazanç elde edeceğine, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek torununun olduğunu görmek kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, tüm sorunlarının biteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir