Kahve falında bir yakının kaybolduğunu görmek

Kahve falında bir yakının kaybolduğunu görmek cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yakının kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı dengelemek istiyorsanız ciddi bir bütçe yapmalısınız.

Kahve falında yakınının kaybolduğunu görmek bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine işaret eder.

Kahve falında bir yakının kaybolduğunu görmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yakının kaybolduğunu görmek maddi kayıpların sona ereceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında bir yakınının kaybolduğunu görmek çevredeki insanlardan da destek alınacağına, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinin kaybolduğunu görmek mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşimin kaybolduğunu görmek çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine tabir olunur.

Kahve falında gözden kaybolmak uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında bir anda kaybolmak çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top