AnaSayfa / Genel / Kahve falında karın içinde kaybolmak

Kahve falında karın içinde kaybolmak

Kahve falında karın içinde kaybolmak büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, ters giden olayların düzeltileceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında karın içinde kaybolmak gördüyseniz:

  • Ailenizden birisinin ya da bir yakınınızın sizden sürpriz talepleri olabilir veya bazı hareketlerine şaşırabilirsiniz.

Kahve falında karın içinde kaybolmak vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında karın içinde yürüdüğünü görmek rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karın içinde olmak sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında karın içinde yatmak karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kendini karın içinde görmek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına alamet eder.

Kahve falında karın içinde oynamak dertlerine derman arayacağına, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karın içinde görmek sağlığını da kaybedeceğine, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karın içinde yuvarlanmak çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir