AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakının kaybolduğunu görmek

Kahve falında yakının kaybolduğunu görmek

Kahve falında yakının kaybolduğunu görmek ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yakının kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Takdir görmediğiniz hissine kapılabilirsiniz, geçici bir durum önemsemeyin.

Kahve falında yakınının kaybolduğunu görmek borçlarının kapacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yakının kaybolduğunu görmek rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, alim ve bilge insan olacağına yorulur.

Kahve falında bir yakınının kaybolduğunu görmek ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, fakirlikten kurtulmaya tabir olunur.

Kahve falında bir yakının kaybolduğunu görmek başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına delalettir.

Kahve falında şehirde kaybolmak inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşyası kaybolmak hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cep telefonunun kaybolduğunu görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizin içinde kaybolmak gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, karısı şile arasının çok iyi olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir