AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolcu otobüsünü kaçırmak

Kahve falında yolcu otobüsünü kaçırmak

Kahve falında yolcu otobüsünü kaçırmak işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, evlatlarının hayırlı olacağına, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, işe başlanacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, bir sebeple sorun yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yolcu otobüsünü kaçırmak gördüyseniz:

  • Bazı planların değiştirilmesi mümkün olmasa da, diğerlerinin birbirinden çok farklı ya da imkansız gibi görünen istek veya ihtiyaçlarını yerine getirmek size düşüyor olabilir.

Kahve falında yolcu otobüsünü kaçırmak kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında yolcu otobüsü görmek hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine işarettir.

Kahve falında otobüsle yolculuk yaptığını görmek kısmetin ve şansın açılacağına, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yolcu otobüsüne binmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına delalet eder.

Kahve falında yolcu otobüsünden inmek zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük yolcu otobüsü görmek uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine rivayet eder.

Kahve falında yolcu otobüsü sürmek ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına yorulur.

Kahve falında otobüsle yolcu taşımak sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir