AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolcu otobüsü sürmek

Kahve falında yolcu otobüsü sürmek

Kahve falında yolcu otobüsü sürmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine alamet eder.

Kahve falında yolcu otobüsü sürmek gördüyseniz:

  • Zorda kaldığınız bir durumda önemli bir insan size arka çıkabilir.

Kahve falında yolcu otobüsü sürmek içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, fırsatların elden kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında otobüste yolculuk yapmak inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine delalettir.

Kahve falında otobüse yolculuğu yapmak az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, yeni bir sayfa açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında otobüs yolculuğu etmek kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, dine ve Allah’a yakınlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında otobüsle yolcu taşımak el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine delalettir.

Kahve falında otobüsle yolculuk yapmak bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine rivayet eder.

Kahve falında otobüse binip yolculuk yapmak yakın çevresine fikir danışacağına, zor ve kötü günlerin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında otobüse binip yolculuk etmek güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir