AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüsle yolculuk etmek

Kahve falında otobüsle yolculuk etmek

Kahve falında otobüsle yolculuk etmek başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, bolluk içine olacağına, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, fakirlikten kurtulacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında otobüsle yolculuk etmek gördüyseniz:

  • Yani zihinsel yönden güçlü olmanıza rağmen konuşmalarda bazı sıkıntılar çekebilirsiniz.

Kahve falında otobüsle yolculuğa çıkmak saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, haksızlıklara da karşı geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında otobüsle uzun yolculuk yapmak kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında otobüs yolculuğu görmek hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yolcu otobüsüne binmek stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında otobüse binip yolculuk etmek çok zor günler geçirileceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında otobüsle yolculuk yaparken görmek her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına işaret eder.

Kahve falında otobüsle yolculuk etmek planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, isteklerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında otobüs yolculuğu yaptığını görmek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir