AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüsle uzun yolculuk yapmak

Kahve falında otobüsle uzun yolculuk yapmak

Kahve falında otobüsle uzun yolculuk yapmak başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, eline geçen gelirin de çoğalacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, iyi geçiminin de bozulacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında otobüsle uzun yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Hayal gücünüz iyi olacak.

Kahve falında otobüsle uzun yolculuk yapmak iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine delalet eder.

Kahve falında otobüse binip yolculuk yapmak mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliyle otobüs yolculuğu yapmak kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında otobüsle yolculuk yapmak aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, her işten alnının akıyla çıkmaya delalettir.

Kahve falında otobüste yolculuk yapmak eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, hayatının adeta cennete döneceğine işarettir.

Kahve falında otobüse yolculuğu yapmak gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında arabayla uzun yolculuk yapmak yüksek tahsil yapacağına, olmayı hedeflediği makama da oturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında trenle uzun yolculuk yapmak müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir