AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolcu minibüsü görmek

Kahve falında yolcu minibüsü görmek

Kahve falında yolcu minibüsü görmek pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, bir sebeple kendi içine kapanacağına, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, örnek insan olacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yolcu minibüsü gördüyseniz:

  • İstikrarsız tavırları olan veya ne yapacağını önceden kestiremediğiniz kişilere dikkat edin.

Kahve falında yolcu minibüsü kullanmak istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına rivayet eder.

Kahve falında minibüste yolculuk yapmak kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yolcu minibüsü görmek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yolcu minibüsüne binmek kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına işarettir.

Kahve falında beyaz minibüs görmek platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi minibüs görmek mallarını ve makamını garantileyeceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında minibüs beklemek çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında minibüste olduğunu görmek gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir