AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi minibüs görmek

Kahve falında mavi minibüs görmek

Kahve falında mavi minibüs görmek bazı ortak işlere gireceğine, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi minibüs gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınız kanalıyla yeni gelirler elde etmenin yolları bulunabilir.

Kahve falında mavi minibüs görmek üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında minibüsle bir yere gitmek çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına inanılır.

Kahve falında beyaz minibüs görmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, olumsuz haberler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı minibüs görmek ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı minibüs sürmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında siyah minibüs görmek hayata küsecek duruma geleceğine, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında minibüste olduğunu görmek huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz minibüs binmek parasal ferahlığa çıkılacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir