AnaSayfa / Genel / Kahve falında minibüste yolculuk yapmak

Kahve falında minibüste yolculuk yapmak

Kahve falında minibüste yolculuk yapmak çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, muradınıza ereceğinize, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, zorlukların biteceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, yeni mallara sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında minibüste yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Bonkör olmak sadece para harcamak anlamına gelmiyor.

Kahve falında minibüste yolculuk yapmak anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine işarettir.

Kahve falında yolcu minibüsü görmek kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yolcu minibüsü kullanmak yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yolcu minibüsüne binmek olumlu değişiklikler yaşayacağına, musibetlerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında minibüs görmek başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah minibüs görmek borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz minibüs görmek ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine yorulur.

Kahve falında minibüs kazası görmek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir