AnaSayfa / Genel / Kahve falında minibüste olduğunu görmek

Kahve falında minibüste olduğunu görmek

Kahve falında minibüste olduğunu görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine işaret etmektedir.

Kahve falında minibüste olduğunu gördüyseniz:

  • Size öğreteceği şeyler olan kişilerle vakit geçirebilirsiniz, macera arzunuz artabilir.

Kahve falında minibüs görmek ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına işaret eder.

Kahve falında minibüste yolculuk yapmak maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında minibüste olduğunu görmek bunun da fal sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında minibüsün devrildiğini görmek güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, huzurunun artacağına işaret eder.

Kahve falında minibüse bindiğini görmek çeşitli fırsatlar elde edeceğine, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına delalettir.

Kahve falında minibüs beklemek yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz minibüse binmek hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine yorulur.

Kahve falında minibüsle gezmek mutsuz olacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir