AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolcu dolu gemi görmek

Kahve falında yolcu dolu gemi görmek

Kahve falında yolcu dolu gemi görmek onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına delalet eder.

Kahve falında yolcu dolu gemi gördüyseniz:

  • Bazı olayların nasıl gelişmesi gerektiği ya da sonuçlanacağı konusunda kesin yargılara sahip olabilirsiniz.

Kahve falında yolcu dolu gemi görmek kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında insan dolu gemi görmek çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine delalettir.

Kahve falında gemiyle yolculuk yapmak kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında gemide yolculuk yapmak meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine yorulur.

Kahve falında yolcu gemisine binmek hanesinde bolluk ve bereket olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında gemi yolculuğuna hazırlanmak çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra fal sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında gemide yolculuk yaptığını görmek insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında gemiyle yolculuğa çıkmak çok büyük bir baskı altına gireceğine, fal sahibinin her zaman en iyisi olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir