AnaSayfa / Genel / Kahve falında yola taş dizmek

Kahve falında yola taş dizmek

Kahve falında yola taş dizmek zahmete ve derde düşeceğine, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, muradın yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yola taş dizmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife alan kişilerden uzak durun.

Kahve falında yola taş dizmek hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine inanılır.

Kahve falında üst üste taş dizmek alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, sorunları başarıyla çözmeye tabir olunur.

Kahve falında taş dizmek zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taşları dizmek fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bulaşık makinesine bulaşık dizmek dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bozuk para dizmek aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, başının derde gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil tütün dizmek parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına delalettir.

Kahve falında odun dizmek anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir