AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk para dizmek

Kahve falında bozuk para dizmek

Kahve falında bozuk para dizmek hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına işarettir.

Kahve falında bozuk para dizmek gördüyseniz:

  • Bırakın herkes bildiği gibi ilerlesin.

Kahve falında bozuk para dizmek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dizde yatmak girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında çatıya kiremit dizmek kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bulaşık dizmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında bardak dizmek toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında terlik dizmek alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine inanılır.

Kahve falında ayakkabı dizdiğini görmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın dizmek insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir