AnaSayfa / Genel / Kahve falında yola kaka yapmak

Kahve falında yola kaka yapmak

Kahve falında yola kaka yapmak çok mutlu olacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında yola kaka yapmak gördüyseniz:

  • Size yalan söylenebilir.

Kahve falında yola kaka yapmak yeniliklerin peşi sıra geleceğine, falı kapatan kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra fal sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında pantolona kaka yapmak yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, mutsuz olacağına, üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında kakasını altına yapmak işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına alamet eder.

Kahve falında lazımlığa kaka yapmak alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, her konuda gelişme gösterileceğine alamet eder.

Kahve falında çok fazla kaka yapmak yorulacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında leğene kaka yapmak neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına inanılır.

Kahve falında çiş kaka yapmak uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kakanı yapmak sırtının yere gelmeyeceğine, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir