AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok fazla kaka yapmak

Kahve falında çok fazla kaka yapmak

Kahve falında çok fazla kaka yapmak kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, büyük zorluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok fazla kaka yapmak gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkinizi yeni bir forma sokmanıza yardım edecek bir fırsat doğabilir.

Kahve falında çok fazla kaka yapmak varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında çok fazla kaka yaptığını görmek haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında çok fazla büyük abdest yapmak hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine alamet eder.

Kahve falında çok fazla alışveriş yapmak her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, rahat yüzü göreceğine delalettir.

Kahve falında çok fazla idrar yapmak attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına yorulur.

Kahve falında birden fazla doğum yapmak hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine rivayet eder.

Kahve falında çok fazla çiş yapmak bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük kakasını yapmak çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir