AnaSayfa / Genel / Kahve falında pantolona kaka yapmak

Kahve falında pantolona kaka yapmak

Kahve falında pantolona kaka yapmak kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, düşmanını alt edeceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında pantolona kaka yapmak gördüyseniz:

  • İş, keyif ya da bilgi edinme maksatlı yolculuklar söz konusu olabilir.

Kahve falında pantolonuna kaka yapmak hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, düşmanından uzak olacağına alamet eder.

Kahve falında pantolona kaka yapmak eşlerinin kapanacağına, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına delalettir.

Kahve falında pantolonuna büyük abdest yapmak önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pantolonuna büyük abdestini yapmak hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine işaret eder.

Kahve falında pantolona çiş yapmak sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pantolona büyük abdest yapmak çok büyük bir acı duyacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında çok fazla kaka yapmak rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zorla kaka yapmak güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir