AnaSayfa / Genel / Kahve falında bal ve petek görmek

Kahve falında bal ve petek görmek

Kahve falında bal ve petek görmek kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, amacına ulaşacağına, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bal ve petek gördüyseniz:

  • Olayları kişisel algılamamakta fayda var.

Kahve falında petekten bal almak sorunlarının da son bulacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arı ve bal peteği görmek giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına alamet eder.

Kahve falında petekten bal yediğini görmek başının belaya girmeyeceğine, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında petek bal yediğini görmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında bal peteği görmek bazı radikal kararlar alınacağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına delalettir.

Kahve falında petek bal görmek bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında petek balı yemek ruh sağlığının bozulacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında petek bal yemek üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir