AnaSayfa / Genel / Kahve falında petek bal görmek

Kahve falında petek bal görmek

Kahve falında petek bal görmek rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, aile hayatlarını bozulacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına inanılır.

Kahve falında petek bal gördüyseniz:

  • Evinizi, gayrimenkullerinizi ya da ailenizi ilgilendiren konularda fedakarlık yapmanız gerekebilir.

Kahve falında petek bal ve arı görmek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına işaret eder.

Kahve falında bal peteği yemek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına delalet eder.

Kahve falında petek bal yemek evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında petek bal görmek konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına işaret eder.

Kahve falında petek bal yediğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, sevilen bir kişi ile tartışılacağına tabir olunur.

Kahve falında petekten bal yediğini görmek bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında petek bal almak ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında petek bal satın almak birçok fırsatın elden kaçırılacağına, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir