AnaSayfa / Genel / Kahve falında yokuştan inmek

Kahve falında yokuştan inmek

Kahve falında yokuştan inmek yeni bir karar alma sürecine girileceğine, güzel ve doğru işler yapacağına, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, şansının da açık olacağına, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına yorulur.

Kahve falında yokuştan inmek gördüyseniz:

  • Tepki vermeniz sizi artıya geçirmeyebilir.

Kahve falında yokuş çıkmak ve inmek zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dik yokuşu arabayla inmek sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında yokuş aşağı hızla inmek sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine delalettir.

Kahve falında dik yokuştan aşağı inmek kazancın her daim artacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarp yokuştan inmek her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bisikletle yokuş aşağı inmek emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına işaret eder.

Kahve falında yokuş çıkıp inmek hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koşarak yokuş inmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, uzun yıllar boyunca konuşulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir