AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarp yokuştan inmek

Kahve falında sarp yokuştan inmek

Kahve falında sarp yokuştan inmek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, bahtının da çok parlak olacağına tabir olunur.

Kahve falında sarp yokuştan inmek gördüyseniz:

  • Mevcut veya olası fırsatlardan maksimum derecede yararlanmanın yollarını bulmanız gerekiyor.

Kahve falında sarp yokuştan inmek büyük bir gruba liderlik edileceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında sarp yokuş görmek kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında sarp kayalar görmek kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine inanılır.

Kahve falında sarp kayalıklara tırmanmak verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarp kayalıklar görmek hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, hastalıklarının düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında sarp dağ görmek kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye rivayet eder.

Kahve falında arabayla yokuş inmek bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına inanılır.

Kahve falında dik yokuştan aşağı inmek başarılarının kalıcı olacağına, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir