AnaSayfa / Genel / Kahve falında bal ve arı görmek

Kahve falında bal ve arı görmek

Kahve falında bal ve arı görmek büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, meşakkate düşeceğine, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına tabir olunur.

Kahve falında bal ve arı gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız zarifliğiniz nedeniyle sizi takdir edebilirler.

Kahve falında çok bal arısı görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında bal arısı kovanı görmek yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında arı ve bal peteği görmek yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük bal arısı görmek bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tek bal arısı görmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına inanılır.

Kahve falında bal arısının oğul çıkardığını görmek sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, başarıdan başarıya koşacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş bal arısı görmek çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine alamet eder.

Kahve falında arı ve bal görmek moral bulacağına, düşünceli ve dalgın olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir