AnaSayfa / Genel / Kahve falında arı ve bal görmek

Kahve falında arı ve bal görmek

Kahve falında arı ve bal görmek çok başarılı işlere girileceğine, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, başarılarının devam edeceğine, bir beladan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında arı ve bal gördüyseniz:

  • Süregelen duygusal ilişkileriniz biraz zorlaşabilir.

Kahve falında arı bal görmek kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, istediği herşeye ulaşabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bal arısının soktuğunu görmek hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına delalettir.

Kahve falında bal yapan arıları görmek işinin gücünün rast gideceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tek bal arısı görmek hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına işarettir.

Kahve falında bal içinde arı görmek iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük bal arısı görmek kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arı balı yemek kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına tabir olunur.

Kahve falında petek bal ve arı görmek kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir