AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük bal arısı görmek

Kahve falında büyük bal arısı görmek

Kahve falında büyük bal arısı görmek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına alamet eder.

Kahve falında büyük bal arısı gördüyseniz:

  • Hemen vazgeçmemelisiniz.

Kahve falında büyük bal arısı görmek uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arının bal yaptığını görmek mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, bazı ürünlerin piyasada azalacağına delalet eder.

Kahve falında bal arısı kovalamak zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında bal arısının oğul çıkardığını görmek spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına delalettir.

Kahve falında bal arısının soktuğunu görmek bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, de rahatının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bal arısı görmek hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arıyı bal yaparken görmek ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına işarettir.

Kahve falında bal arısı kovanı görmek sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir